Страстната седмица

Колкото повече наближават изборите, толкова повече си личи кой е минал отвъд ръба на нервната криза и дори си е построил къща там.

И така, ако тези дни сте се вардили далеч от телевизора, задължително трябва да видите това:

ВНИМАНИЕ!!!
Не се препоръчва за хора със слаби нерви и сърдечни заболявания, за бременни жени, за деца и за гласоподаватели с особено обострена костофобия. За тях – кратък преразказ. След като Костов „го направи с БАЛКАН“, сега няма да остави кьорава болница в страната, ако му падне. Освен дето ще ги събори собственоръчно със сатър, ще унищожи и АЕЦ „Козлодуй“. Как, не става ясно. Щото може да го взриви например. А може и да го открадне и да го депозира в швейцарска банка. Като едното нищо. После със същия сатър  ще бастиса и пенсиите. Тук сега работата е двояка. На уличен сленг „пенсия“ означава както пенсия, така и пенсионер. Следователно е напълно възможно клипът да се уповава на вътрешна информация и да ни предупреждава, че Големия Уош Костов  ще изколи всички пенсионери. Под строй.

Решението: ако сте прекалено ужасени, за да изчакате до 5 юли, когато ще пуснете спасителната БСП-бюлетинка, съветвам ви да идете на поп, който да ви чете против уроки, магии и зли очи, да наръсите дома си със светена вода, да окачите на врата си чесън и да спите с кръст. Мерките са палиативни, но като за една седмица ще свършат работа.

…но все пак си мисля, че клипът с трамвая беше по-добър. :mrgreen:

24 коментара за “Страстната седмица

  1. А, да… брутално тъп и депресивен клип 😀
    Напълно в синхрон с начина на мислене на избирателите на БСП обаче.

  2. Това го чух днес по радиото – първоначално си помислих да не е някой от поредните сателити на БСП, но сега явно са решили да го дават направо, като Доган. Откровено казано, лозунгът „Костов е виновен!“ отдавна почна да се изтърква. Не че не съм на мнение, че той трябваше да се оттегли преди доста време – но със сигурност Иван Костов не е причината за всички злини, сполетяли ни в последните години.

    Колкото до АЕЦ „Белене“ – явно аз съм пълен идиот, след като смятам, че подобен проект, който може почти да удвои външния държавен дълг, е по-разумно да се отложи по време на криза. Но кой ли съм аз, че да преча на нашият прославен министър-председател, който най-много харесва да сбъдва мечти …

    В заключение, този клип сочи само едно – отчаяние. Не че си правя илюзии – за голямо съжаление, БСП има големи шансове отново да е на власт, след като следващият парламент ще прилича на тюрлу гьовеч, овкусен от бодра смяна политици, искащи да докопат голямата държавна баница (която макар и изтъняла, все още е апетитна).

    И да, клипът с трамвая определено беше по-добър.

  3. Не съм съгласен. Тоя клип е велик 🙂 Колкото повече го гледам, толкова повече искам да гласувам за Костов. За да разбера кое е това действие което може да се направи едновременно с Балкан, с пенсии, с болници и с непомняоще какво

  4. Пък аз си помислих, че са снимали Ер Форс 1, който май е първия 747 кацал в София (когато Клинтън беше в София) – Костов разбива Ер Форс 1 и подкопава не само добрите отношения с Русия, но и с Америка …;-)

  5. Клипът е тъп за нас, но целта му не сме ние, а разочарованите комуняги, така също трябва да уплаши и комуноидите-потенциални избиратели на ГЕРБ. Може и да свърши работа.

    Ето това тук трябва да се прекрои на клип:

    :mrgreen:

  6. бе не моа да разбера кво толкова ги дразни тоя костов. в крайна сметка човечеца може и да не прескочи намсиколкопроцентовата бариера, дето я турнаха.

    ама явно мнооого ги е шубе да не би да вземе пък да я прескочи :mrgreen:

    а ето какво прави човекът:

    http://otgovori.eu/

  7. В рекламата е използван кадър с един от големите боинги на Балкан.
    Балкан имаше 2 такива боинга 767-200 – превозващи 220 пътника и минаващи разстоянието София Ню Йорк без кацане.
    Ще припомня само, че Балкан имаше освен споменатите 2 боинга 767 -200 – нови и готини, 5 боинга 737 -500 – нови, 6 ербъса А320, 30 самолета ту154, около 10 ту134, и доста ан24, ил18 и ан12.
    Балкан летеше до НюЙорк – директно и без кацания три пъти седмично в понеделни, вторник и петък, а също и до Бангкок, Тайпе, Сингапур, Джакарта, Йоханесбург, Хараре, Мале, Дубай, Коломбо, Торонто, Чикаго – без кацания , евтино и директно. Имаше ежедневни полети до всички европейски , близкоизточни и африкански столици.
    Както и вътрешни редовни полети до Варна , Бургас, Горна Оряховица, Търговище, Видин, Кърджали.
    Балкан беше нещо невероятно мощно и красиво. Тъпакът Костов го съсипа като го продаде много неизгодно – сега Костов си живурка в къщичка в Драгалевци, а българите даваме луди пари за пътуване.

  8. оооо – ма ти остави, ми с пенЦиите, образУванието и доходите да видиш какво ще направи! а здравеопазването!!

    изедникът на сите изендници!!!

  9. Пенсиите директно под ножа. Така де, брадвата. Ясна работата. За останалото просто ме е страх да си помисля даже. 😕

  10. България все още плаща милиони долари на купувача на Балкан Гад Зеееви, защото икономиста Костов така прекрасно е сключил договора.
    За сделките с Балкан и с Кремиковци във всяка друга нормална държава тъпото парче Костов отдавна щеше да бъде в затвора.
    При нас той пак ще се бори на избори…невероятен народ сме – ей, такива мили хора като вас.:))
    Този път , ако се добере до власт, сладура с големите джуки Костов се кани да приватизира болниците, АЕЦ Козлодуй и пенсионните фондове.

    Но така ще бъде когато бившия партиен секретар от времето на соца Костов е във властта…

    • Освен това уби Пепи, а сега се кани да посегне и на останалите деца. Само ТИ можеш да го спреш. И така нататък… (за фон звучи „На всеки километър“, а в далечината проблясва брадва) 😆

      Между другото, понеже съм много добра, Temptress, ще ти кажа, че аз не съм баба ти от Бузлуджа, така че съм далеч от обсега на комсомолския ти праведен гняв. Та не се хаби, искам да кажа. Ако държиш да свършиш нещо полезно, земи обиколи кварталните пенсии и им кажи, че Костов ако дойде, ще им посегне в най-прекия и зловещ смисъл на думата. С брадва. Там някакъв успех ще пожънеш. 😉

  11. като чета коментари като този на temptress и като се сетя колко хора с промити мозъци има… ми ти остави, ма като се замисля колко безмозъчни битуват наоколо…

    хора, бе що не земете да прочетете некоя книжка вместо да се блещите у вестниците и у малкио екран? или може би да седнете да се замислите малко?

    (мисленето се извършва с горното кръгловидно образувание на тялото ви. или поне обикновено – с него. също така обикновено – с горното.)

  12. Marfa, бях сигурна, че си пенсионерка – радвам се, че съм познала.
    Бедна ти, заблудена като овца влюбена в междукрачието на тъпак като Костов.

    • 😆 Ахахахаха! :mrgreen:

      P.S.
      С този език ще те изключат от тимуровската команда бе! Какво е това междукрачие, какво е туй чудо? На:

      „Чавдарчето е весело дете – играе, пее, учи се, чете.
      Малките чавдарчета са добри другарчета.
      Чавдарчето е примерно в къщи и в клас, то помни – „Пионер ще стана аз.“

      Мисълта ми е, че с такъв речник като нищо не за пионерче, за чавдарче няма да те вземат. 😆 Ако не ми вярваш, ето в подробности правилата, които трябва да спазваш: „Книжка на чавдарчето“. Има и картинки. 🙂

    • Ами това е защото упорито вярвам в еволюцията въпреки всички индикации за деволюционното развитие на обществото. 😛

Вашият коментар