Хех, здрасти:)

Това съм аз – Весела. 🙂 Писна ми да си говоря сама, най-малкото това привлича погледи върху мен, реших да говоря тук, пък все ще се намери кой да ме чуе. Хубава съм, умна съм, скромна съм, какво повече да кажа за себе си? Освен дето съм депресирана по подразбране, ама това е нещо толкова тривиално, че чак ме е срам да го споделя…

Та така де… Не се сещам за някакви особени свои белези, които да изтъкна, така че като мина по улицата всеки, който е попадал на това блогче да каже: „Няма начин това да не е Марфата!”, освен, че имам хубава коса. Като стана дума за Марфа – ето как човек не бива да си избира ник, докато страда от творчески запек. В моя случай късата сламка изтегли героиня от операта „Хованщина” на Мусоргски, хм… Обаче пък арията й е много хубава, като я намеря, ще ви я пусна да я чуете и вие!

Добре, спирам да плямпам! Ето бе, млъквам! Добре дошли на всички, които не се чувстват спам-ботове, в моето място за споделяне. Чувствайте се свободни да споделяте кой каквото има – пари, дрехи, скъпоценности, идеи, любови, готварски рецепти, аз винаги съм готова да приемам 😉 Ако много държите да ми кажете нещо тайно, пишете ми на angelitos@abv.bg или на vesi.angelova@gmail.com. Проверявам си пощата почти всеки ден!

Enjoy

P.S.

Декларирам, че не задължавам никого и по никакъв начин да ми чете блога. Пиша за себе си, за свое собствено удоволствие. Пиша за нещата, които ме вълнуват, които обичам, които ме нараняват, както и тези, които са ми направили впечатление. Ако на някой това не му харесва, просто да открие своето място в мрежата. Това тук е моето място.