Дебилиада

Бял хакер вълшебник, който полива леха. Може да се поръча от Амазон

Здравейте, уважаеми. Внезапно ми се прищя да направя обръщение. А именно, да заявя, че взех изключително трудното решение от този момент нататък да стана проста. Ама проста, та проста. Толкова проста, колкото е необходимо, за да се разбера с Бащицата. Ако трябва да завърша със среден 2,76 провадийския филиал на Банкянската академия по холистична математика, аграрен мотоциклетизъм и астрономическо молекулярно утаяване, ще го завърша, че даже и магистратура ще взема. Или няма да взема. Зависи кое ще импонира повече.

Вижте, аз съм само една слаба жена (метафорично казано), та Последните дни (щото вече официално обявявам библейските времена за открити) ме пречупиха като стой, та гледай. Вие разбирате ли, тоест, разбирате ли вие, в смисъл, дали вие разбирате, че преди малко си спомнях с кротка носталгия за Жорж Ганчев? Мислех си, какво пък толкова му имаше на Жорж? Както си гледах „Сълзи от рая“ по телевизора избърсах сълза, защото внезапно Селим ми заприлича на Яне Янев! Къде са сега ония билборди СТОП НА КОРУПЦИЯТА, дето дебнеха иззад всеки завой на всеки километър? Къде са, че да си припомним добрите стари и разумни дни? Ами Царя, къде е този интелектуален титан, дето по едно време се наложи да го скрият и да му назначат тълмач, че да не става неудобно, като реши да говори без позволение? Къде е сега тоя Цар, като му потрябва на човек Цар?

Припомнях си праведния щурм на Волен Сидеров срещу клек-шопа, инвазията му в НАТФИЗ и нападението му над френското културно аташе в самолета, и ми иде да се разрева. Защо нямаме вече такива политици?! И за Бареков си мислех. Как мъжествено се канеше на еврогейците! А? „Ай ис коминг фор ю, мистер Лебераст Джендерски!“ или както там гласеше заканата, изречена, докато нашият непрежалим евродупетат позираше с маската на Хълк! И този човек е направил минимум четири деца в името на Клета Майка България! Няма вече такива мъже! Толкова мъдри, така умерени… И жени вече нямаме такива! Няма я Емел Етем да ни варди от бедствия, няма я Цецка Цачева да придава лустро на правосъдието ни, дори Румяна Бъчварова я пращат мърцина за посланик в чужбина, все едно е някоя стара чанта! Само една Корнелия има за цвят останала, ама да видим докога, щото май и тя се готви да сдаде фронта.

Защо са библейски времената ли? Ами какви да са. Чета си аз Библията, задълбочила съм се в изпитанията на народа израилев преди Изхода, гледам ги аз тия напасти, дето нападат египетската земя, и ми иде да му пиша на оня ми ти фараон в чата нещо в смисъл на pi4 ti ,na kadeto si tragnal nii ot tam ,se vra6tami . Защото в абсолютно цялата си история, в която Египет се е нагледал на чуми и ужаси от всякакъв характер, не е бил поразяван от Бял хакер.

Не, вижте, аз лесно се впечатлявам и трудно ми минава, та искам да си го излея. Разбирате ли бе? Народе???? Ясно ли ви е, че някои с писъци и тласъци, а други – доброволно, но в крайна сметка всички се озовахме във Века на Плодната дебилиада? Въпрос на време е в рекламите да се появи и лек за Бял хакер, сбутан между цяровете за хемороиди, простата и чревни инфекции.

Така де, дето се вика вчера беше, когато правосъдният министър Дани Кирилов обеща да насъска Бял хакер срещу Лозан Панов. Ей сега беше, като Хакерът се обърка и удари НАП вместо това. Преди малко беше, когато Бащицата обясни, че хакерите са вълшебници и могат да ти хакнат сървъра през микровълновата. И, ей Богу, прав се оказа! Белият хакер взел трудното решение да хакне водоноската пред парламента, вероятно през сървъра в микровълновата, нали, за да създаде международно положение.

Представяте ли си как Тръмп идва на гости в България, и както си върви към парламента, а знойна репортерка го пита задъхано ял ли е вече кисело мляко, пил ли е ракия и харесва ли българските жени, маркучът в тревата се надига като оръдието на прекалил с цяр против простатни неразположения балкански мъж, преодолява цялата там президентска охрана и окъпва Оранжевия човек от глава до пети! И то дори няма да е в неделя вероятно това, че да се извиним, че това е древен български обичай по тричане на високи гости с цел снемането на кирта им и за здраве в един по-общ план. Е това вече ако не дестабилизира държавата, не знам кое ще я дестабилизира.

Ама всички му се смяха на Бащицата, като разправяше, че хакерите са вълшебници. А да ги видя сега дали още им е смешно. Понеже хакерите действително са вълшебници, аз бих препоръчала на ЦРУ да разкарат МЕХАНИЧНИТЕ пишещи машини, щото да не бъдат хакнати и те, и да преминат на записване на информацията под формата на кипу. И междувременно да се молят Белият хакер да го домързи да се занимава с тях, и да продължи с гнусните си злодеяния. Например, да се съсредоточи върху ремонта на Графа. Да прекара още едно шосе през стадион „Спартак“. Да продължи да прецаква системата за интегриран градски транспорт във Варна. Да оцвъка цялата страна с наклонени елипсовидни кръгови. Да разкара всички пешеходни пътеки, за да не пречат на скоростните отсечки. Да обсеби депутатите, за да гласуват квото там му дойде на акъла. Да хакне прокуратурата, та да почнат всички там да ръсят мозък в канон. Да кара Бащицата да вика „тъдъф-тъдъф“, „чк-чк-чк“, а може би дори и „бръм-бръм“, „пръц“ и „ку-ку“. Да ръси със свинска чума, ако се налага дори. Каквото ще друго да прави, само да не полази и пишещите машини, че аман.

Аман, копелета.

И kudos за пича, дето писа в коментарите под статията на „Дневник“, че ТАД груп били организирана престъпна група за мокри поръчки.

В страната на вълшебниците сме, копелета. Просто да ни е.

PS
Моля всички, които са зодия Водолей или имат асцедент Водолей, да се явят в прокуратурата за разпит при Алена.

#Дебилиада

Един коментар за “Дебилиада

Вашият коментар