Бразилските страсти из българските земи

А бе я аз да питам… Каква е тая еуфория всетелевизионна, че Дилма Русеф щяла да става президент на Бразилия? Ми хубаво де, имала български корени. Саркози има унгарски, ма не помня такива медийни изстъпления в братска Унгария по време на кампанията му. Може и да е имало де. Наистина не следя унгарските медии, та като нищо се изказвам на слабо време, ма все пак наистина ми е странно.

12 коментара за “Бразилските страсти из българските земи

  1. Марфей, двете с тебе ще си дремем там под някоя палма, ясна работа, хихи. То и подходящото време иде, само Дилма да спечели, че нещо й се затъкна работата… 😈

  2. България на 3 морета и един океан, бТВ отново пресолиха манджата – то не бяха роднини, то не бяха братовчеди. Егати смешната история. Да заповяда тук, ако я изберат, да сключи 2-3спогоби и тогава да надуваме гайдата, ама нали сме си с провинциално мислене – юруш на Дилматааа

  3. Е как иначе — бивша партизанка, стреля с калашник, знае да прави бомби и да обира банки… сущи Рамбо в пола, ако може да се вярва на телевизията.

  4. Pingback: Реакции в българската мрежа след избора на Дилма Русеф « Intidar

  5. Pingback: Bulgaria, Brazil: Reactions to Dilma Rousseff’s Victory :: Elites TV

  6. Pingback: Global Voices in English » Bulgaria: Reactions to Dilma Rousseff’s Victory in Brazil

  7. Pingback: Bulgaria: Reactions to Dilma Rousseff’s Victory in Brazil | The Global Citizen

  8. Не съм съгласна с вас!
    Много имигранти и техните деца не искат да имат нищо общо с България и се правят, че имат друга кръв! Дилма поне си казва какъв е баща и и дори и е мило за неговата родина. Това е, което радва доста българи. А реалистично погледнато, естествено че нямаме почти никакъв принос към развитието на тази интересна жена, но то нямаме и никакви претенции, нали така.
    Ето моят поглед над нещата: The New Brazilian President Dilma Rousseff and her Bulgarian Roots

    Много хубав блог! Поздрави!
    Милица

Вашият коментар