Кошмарите на Piczo.com

Има най-различни класации напоследък. От различни по-различни и от модерни по-модерни. Затова мисля, че е крайно време за нова класация.

The worst site ever

Представям ви първия кандидат, който обаче има всички шансове да грабне импровизираната купа:

Камелот Мебели – Русе

Следващият кандидат обаче просто издърпва килимчето изпод краката на русенци, грабва им лавровия венец и изобщо ги оставя да плачкат тихо в ъгъла. Подгответе се!!! Запознайте се с

f-ma „Saga-Trans“ ood gr. Stara Zagora…

Ако сте получили епилептичен припадък, благодарете на Клиф. Първият коментар де. Нали и вие мислите, че piczo.com трябва да умре?

Предупреждение!!!

Сайтовете вървят с музика! Подгответе се психически, за да няма после нещастни случаи!

 

Енивей, приемам заявки за други участници, че да се получи читава класацията 😉

Такаааам… Следващото предложение идва от Светла, която ни запознава със сайта на 

Фондация „Професор Йордан Шопов“

Въпреки че е на известно отстояние от старозагорското уеб-чудо, творецът, създал това невероятно произведение много се е старал. Да му пожелаем успех. Знаем, че може още!

Аспарух показва, че светът още не е стигнал до края си и винаги има накъде още да дълбае:

http://www.secondcomingmission.com/

 

22 коментара за “Кошмарите на Piczo.com

  1. omfg това е 1998 година в aol.com личните страници повечето изглеждаха така… не, не, не, не искам да си спомням! Heeeeelllpppp!!!!

  2. МАЛЕ, МОРЕ МАКЯАА!

    това са нови измерения в духовния ми мир, оттеглям се за медитация

    иначе глас за ония с камиончетата и плоскогърдата парясница. въпреки, че… един глас и за мебелите на звездното небе, мноого са „добри“!

  3. Моят фаворит форевър е сайтът „ФОНДАЦИЯ Професор Шопов„. И той има „саундтрак“. Моля, имайте предвид, че сайтът не е за мебели или коли, а за… университетски преподавател, професор. Нищо, че великите му трудове, намерили място на сайта, са тезиси, учебни програми и рецензия… запознати казват, че по-фундаментални трудове от това нямал.

    • Уважаема г-жо Светла, преди да клеветите в интернет-пространството,просто проверете какви трудове е публикувал баща ми. Толкова е просто. И нека не забравяме – това касае всички нас, че за всички клевети и обиди, макар и чрез интернет-мрежата, ще трябва да се отговаря пред българското законодателство. Можете и това да проверите. Аз вече го направих. Не публикувайте непроверени твърдения! Това не е безнаказано!
      С уважение Вера Шопова

  4. Ето и едно от мен, не е на такива висини, но пък е мащабно:
    http://www.secondcomingmission.com.

    Бих добавил към това и http://www.indiaesoterictourism.com, но домейнът му от известно време отлетя в небитието, така че можете да му се насладите само в копието му от Archive.org. И двете са сътворени от един и същ гений на web дизайна 🙂

  5. Хихихих, може да добавите и някой от прекрасните сайтове на великия Апостол Апостолов.
    Всички са достойни кандидати 🙂

  6. Малей, те нашите (мои и на Димитър Добревски) студенти информатици в „Средства за представяне в публичното пространство“ били направо титани на мисълта в областта на естетиката на цветове, комбинация на форми, шрифтове. Край, Митко, край с тройките и четворките! Понеже не е срамота, да си призная, че съм университетски човек, ще добавя, че проф. Шопов беше сто години шеф на катедрата „Методика на преподаването по история“. Какви ли готини и шарени учители е извадил от това обучение!

  7. Това да бяха ми го разказали – нямаше да повярвам! 🙂 Ужас. На втория кандидат отначало помислих, че текста е на английски, но като се зачетох разбрах, че въщност е на чатърица 🙂

  8. „…Учителят на учителите-проф. Йордан Шопов-ни трасира пътя към изграждане на самостоятелно национално самосъзнание.За което сме дълбоко признателни…“ Ужас! И това върви във възодящ текст тип „Междузвездни войни“ със свръхдребен шрифт! Горкият човечец, със сигурност не си го е помислял. А какви цветови комбинации, какво застъпване на шрифтовете – !!!!мамо!!!
    Тези от автокъщата и те – направо на маймуница и през просото с подбрани снимки от Recycle bin-a на стария апарат, а мебелната къща – там сигурно децата на собствениците са се упражнявали по уеб дизайн …

    Добре, че си предупредила да се подготвим психически:)))

  9. Мале как ги оплю тези сайтове…
    Толкова ли е зле това piczo.com ??
    Само веднъж сам влизал там и ми се стори много без интересно . Въпреки че не сам кой знае колко напреднал в тази свера на блоговете 🙂

  10. Не мога да се насладя на „професора“ – firefox-а се рестартира при всеки опит за зареждане.
    А иначе, винаги съм знаел тайната, че Стара Загора е център на вселената. На тяхната вселена.

  11. Айде сега аз да представя псолютният кандидат за бървото място и да не се разправяме. Само, че сериозно ПРЕДУПРЕЖДАВАМ. Ако някой има епилепсия да не отваря линка, че може да получи припадък http://www.dokimos.org/ajff/

Вашият коментар