Seek and Destroy

Много е зле тая държава. Народът е зле, заради което управниците са зле – понеже от същия този народ изхождат, – заради което народът е зле и все по-зле става. Една немалка част от същия този народ представлява разнообразни по форма завършени морални уроди. Има такива, чиито коефициент на интелигентност е по-нисък от този на наяден от заек морков. Има и комбинации от морален урод+клиничен дебил. Злобни елементарни човечета, на които не им достига интелект, за да получат диплома за социопат, но компенсират с неколкократно по-концентрирана злоба, приложена без грам сиво вещество. Има, разбира се, и социопати – политически социопати, цивилни социопати, всякакви социопати.

О, да, има и свестни хора. И слава Богу. Аз не съм от тях, впрочем. Съвсем сериозно. Например, бих искала да завържа оня изверг от Стара Загора отзад на собствения му джиБ и да го влача из града, след което бих изхвърлила каквото е останало от него на видно място. За назидание. ЗАЩОТО ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ЖИВЕЕ.

И друго бих направила. Бих организирала някакви Игри на глада в сградата на Народното събрание. За целта бих събрала цялата парламентарна сбирщина плюс BG WC, за да не плачат самотни, плюс целия министерски съвет. Бих запечатала сградата отвън. Бих струпала огромна купчина огнестрелни и хладни оръжия в парламентарното фоайе, след което отборите ще получат задачи. Първата ще е ДА ПОПУЕЧИМЕ НА ГЕУБ ДА ВЗЕМАТ КАФЕВАУКАТА НА БОЙКО. И всичко това би се излъчвало по телевизията по създаден специално за целта парламентарен канал.

Аз лично се навивам да дебна отвън със снайпер и да стрелям по всеки, който успее да напусне сградата.
–––––––

Изумях заради публикация във Фейсбук, според която Turkish Airlines откривали директна въздушна линия Варна-Истанбул. Да ви разкажа накратко: никой истински българин, сукал българско мляко на българска земя, не би стъпил в Истанбул при ония манафи, дето петстотин години са ни клали. Индивидите, изказващи подобни мнения, неизбежни събираха най-много лайкове, което пък ме навежда на мисълта, че себеподобните им никак не са за пренебрегване като процентно съотношение.

Идиоти.

Сега пък чета клетви по Костов, задето бил казал, че BG WC вече е фактор в политическия живот на страната. Щото вероятно е по-яко да се правим, че онова ГМО не съществува и после здравата да се изненадаме, когато на неизбежно напредващите предсрочни избори събере такъв процент, че после да полегне на Борисов така, както Яне и Волен не биха му полегнали дори и в най-мокрите си сънища.
––––––––-

Хора, нещо много неприятно става. И не знам има ли друг изход освен радикалната ми препоръка силно да редуцираме местната популация. (Пък и не само местната. Не мога да спра да мисля, че светът би станал много по-свястно за живеене място, ако се отърве от шест милиарда и кусур „сапиенси“).

––––––––

Advertisements

2 thoughts on “Seek and Destroy

  1. Мога да се подпиша под всяка твоя дума. Разбирам гнева ти, защото се чувствам по същия начин.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s