Квантов колан за отслабване

kipuЗатлъстяването е чумата на нашето време. Причинено е както от прекомерно ядене, така и от различни здравословни проблеми. Стрестът и уседналият живот допълнително оказват негативното си влияние.

За щастие вече има разрешение на този въпрос, различно от измислените ефервесцентни таблетки с екстракт от грейпфрут и всякакви неидентифицирани съставки, разнообразни малинови кетони и какви ли не още модерни приумици.

Коланите Кипу са нещо ново за България, но са известни на територията на Перу още отпреди идването на белите заселници.

Тайната на колани Кипу се крие в състава им: сто процента чиста ламска вълна, заредена с кванти от слънчевите лъчи на платото Наска, след което са благословени допълнително в подножието на Мачу Пикчу и са получили допълнителен заряд от кварки. Във всеки колан Кипу е вплетена енергийна матрица, която на квантово ниво се свързва с кварките между връзките на мастните молекули, като ги разбива и по този начин мазнините се извеждат от организма чрез отделителната система.

С коланите Кипу е възможно да изгубите до двайсет килограма тегло на месец. Освен това представляват и идеален аксесоар към облеклото ви.

before-after-weight-loss2

За поръчки на колани Кипу: quant_belt@abv.bg

Цена: 119 лв. и 99 ст.

Реклами

18 thoughts on “Квантов колан за отслабване

 1. Ако поръчам до десет минути, няма ли да ми дадете два? Питам ей-тъй просто… И с какъв възел трябва да се връзва, за да бъде конфигурацията на квантите най-благоприятна?

  • Уважаеми господин Маркуч,

   С моряшки възел активирате кварките за получаване на по-ароматни бозони, а двойният тъкачески възел прави квантите по-красиви.

   Пожелавам ви любов! ❤

   • Ароматните бозони да не предизвикват потене? Имате ли схема как се прави двоен тъкачески? А модел с адрони за по-добра циркулация от чакра в чакра? Изпращам Ви положителни вибрации и нека Източникът бъде с Вас,
    М.

 2. Мерси, аз ако изгубя и 10 килограма за месец ще трябва да ме копат. Нещо за напълняване няма ли?

 3. добре де, ама този лай.. ъмм.. естествен цвят ако не корелира добре с аурата ми? други разцветки има ли? и най-вече тази цена не е сериозна.. качествените продукти никога не са толкова евтини.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s