Движения по соросоидата

С напредването на протестите усещам, че е мой дълг да се включа в хора, чийто солисти досега бяха Блъсков и Буруджиева, като дам гласност на истината, стоящата зад ежедневното досадно и злостно мрънкотене на двайсетината човека пред тази светиня Народното събрание.

Вече и за малките деца стана ясно, че омразата е пряко финансирана от кемтрейлсите, като г-н Блъсков дори успя да онагледи гнусния заговор, целящ загробването на Родината.

Поборниците за истина, свободна журналистика и обективност всеки ден громят неколцината изпаднали типове, които разлигавени от омраза се опитват да подкопаят здравите основи на българския парламентаризъм и правителството на Пламен Орешарски въпреки милионите подписи, събрани в негова защита. Напразни като че ли остават усилията на Бурдужиева, Блъсков, Андролова, Волгин и други достойни люде. Но надежда има, защото чорапът започва най-сетне да се разплита!

Оперативно интересното лице Григор Гачев до такава степен се е самозабравил във вярата си, че е над закона, че дори се е осмелил да публикува в блога си упътване за потенциалния платен протестиращ. Статията му е ужасяваща и приканвам съответните органи, както и Волен Сидеров, да й обърнат особено внимание.

Ето тук:

Заплащането на протестите

Позволявам си да цитирам само началото на самопризнанието:

Днес научих как точно се заплаща на протестиращите срещу правителството. Веднага ги споделям – в тази криза всяка възможност да изкара човек някоя пара е ценна.

Става след 22 часа, за да стоят до по-късно протестиращите. Около Народното събрание и на Орлов мост спират микробуси и вадят маси, където се плаща. Получаването на парите се удостоверява с пръстов отпечатък, тъй като много от протестиращите са неграмотни.

Има специални хора, които наблюдават митингуващите, за в случай че някой непосетил митинга се опита да се пробута за пари. Дошлите след 19:30 взимат наполовина – на всички входове към митинга стоят специални хора и записват кой кога пристига. Редовните посетители си имат карти за автоматично маркиране.

Има специални бонуси. Ако носите знаме – десет лева на ден. За свирка – пет, за вувузел десет, но само ако не е прегракнал (внимавайте, пробват ги). За собственоръчно направен плакат – двайсет до петдесет лева дневно, в зависимост от размера. Дори ако нямате аксесоари, но сте викали и сте ръкомахали достатъчно силно, и наблюдаващите са ви забелязали, пак може да изкарате нещичко отгоре.

Пет лева отгоре се плаща за велосипед или скейтборд. За детска количка – петнайсет, ако е за близнаци – трийсет. (Децата вътре може и да не са истински – кукли също вършат работа. Има специални хора, дето да залисват репортерите, ако дойдат да снимат количката отблизо.) Ако пишете или рисувате с тебешир по асфалта на Орлов мост – по два лева на квадратен метър.

Нататък четете на свой риск, но предупреждавам, че фактите не са подходящи за малки деца и хора със здравословни проблеми.

Понеже в качеството си на съвестен гражданин не можех да си позволя да оставя нещата така, благодарение на Теодора Стефанова (врачката на Берлускони) успях да се свържа с извънземното Унилсън, което специално заради мен беше така добро да прекъсне отпуската си на планетата Ванфим и се върна, за да ми разкрие Истината™.

А Истината™ е много по-ужасна, отколкото Блъсков, Буруджиева, Волгин и дори Мишо Шамара биха могли да си я представят и в най-ужасните си кошмари.

Първоначално Унилсън ми помогна да нахвърля схема, която обаче показва само повърхността на нещата. Това, което се вижда отгоре, така да се каже. Г-н Блъсков е успял да напипа основното, но някои подробности са му убягнали.

Позволявам си да публикувам първата схема (кликнете на картинката, за да я видите целокупно):

shema

Впоследствие осъществихме още един контакт, в който Унилсън с риск за живота си разкри корупцията и в дълбочина. Както става ясно, тук вече можем да говорим и за интервенция от междугалактически мащаб:

shema2

Извинявайте, но аз вече просто не знам какво да кажа. Говори се дори, че ако правителството падне, Типинг пойнт ще назначат свой кабинет, който ще започне образователни реформи с цел въвеждането на соросоидалната геометрия в училищата.

Ето защо давам моя кредит на доверие и на бат’Сали, и отново отивам да се подпиша под призива в подкрепа на Орешарски.

Advertisements

33 thoughts on “Движения по соросоидата

  • Е очевидно, че имате проблем със символиката! Вие може би сте от платените протестиращи? Не ви прави чест! Извинетесеведнагабе!

   Това е Мая Манолова, която бди над Парламента. Пфу! Игноранти!

 1. Само едно не мога да разбера, защо тази информация се крие от медиите на олигарсите! Трябва веднага да известим телевизиите на истината – Алфа и ТВ7 да я направят публично достояние!
  Също така е редно едното АЗ на Сидеров да спре да се ослушва и да сезира веднага другото му АЗ, за да може третото му АЗ веднага да се заеме с разследването на този скандал в комисията председателствана от четвъртото му АЗ!

 2. Всичко друго е ясно и напълно логично, само тоя венецуелски менискус как се появи?

 3. „истина, свободна журналистика и обективност“ – разбрахте ли колко хора стоят мълчаливи в антипротест? Кажете ми цифра, както можете да ми
  кажете цифра за протестиращите. Направихте ли си труда да ги покажете като контра на основната линия?

  • Опитахме се да преброим и стоящите „мълчаливи в антипротест“, но те някак си се бяха скрили и затаили – трудно беше да ги идентифицираме. Може би имате предвид контрапротеста? Там бяха 80… милиарда, де.

 4. Ама вие сериозно ли?
  На мен ми предлагаха 40лв за да ходя и да викам пред ВСС, платен е и митинга пред НДК, но дали изобщо някой се е замислял, как се плаща на няколко хиляди души без това да попадне в общесвеното полезрение?

  Статията е глупава и провокативна шега с читателите, който се върже върже, а който не, очевидно има защо.

  • Естествено, че е сериозно. Кое те навежда на мисълта, че някой можело да не се върже – дупката в Царичина ли?

 5. Марфа е агент-провокатор на шорошоидите-рептили! В схемите има нарочно сгрешени инструкции — например, колелото завива НАЛЯВО, а всички знаем, че тия лумпени протестиращите са върло (да споменавам ли платено!! от Костов!!!) анти-леви и искат да разсипят KLETA MAJKA BALGARIQ!

  @KD, байно, къде ти предлагаха? Толкоз време ходя залудо вечер да викам, никой пет лева не ще да даде, да го е**… Или поне парче пица, от добро сърце, детсевика…

  • Бе не беше особено трудно. Оказа се, че извънземните като им сипеш една мастика, и то като им се развърже езикът, та стой и гледай после.

 6. Pingback: Какво са активистите соросоиди? | АТАКА ВАРНА

 7. Всички ние очакваме с голямо нетърпение и желание да видим кои ще са другите разкрития.Статията е страхотна и с тези карикатури и чертежи ни става напълно ясно, мен лично ме притеснява това че…“Има специални бонуси. Ако носите знаме – десет лева на ден. За свирка – пет, за вувузел десет, но само ако не е прегракнал“….. то не ме учудва имайки предвид сегашното правителство както и колко време вече хората са на вън и стачкуват и протестират срещу него, понеже не ги слуша и не знае какво трябва да прави.Положението е трагично, дано тази година ни донесе нова надежда.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s