Love Mincho

mynchevДругари, искам тук пред вас, от тази висока трибуна, предоставена ми от еврейската платформа Фейсбук, обърната на изток, откъдето изгрява Светлината според Писанието (не еврейската платформа Фейсбук е обърната на изток, а аз), декларирам безрезервната си подкрепа и ромео-жулиетовската си вечна любов към другаря Минчо Мънчев Минчев и изразявам готовност да стана негова съпруга, в краен случай любовница, а като алтернативен вариант – тайна и особено явна обожателка.

Аз съм само една слаба жена (не в килограми, а метафорично казано) и понеже, като една родолюбива българка, следваща политическата конюктура (как се пише пък това?) гледам да нямам общо с Интернет, Фейсбук и други еврейски средства за масово поразяване, плащани с парите на Сорос, Бил Гейтс и Цукерберг (така е правилно, Зукърбърг е за заблуда), а пък и телевизиите всички са платени, та ми беше убягнал този манифест на свободния дух, пламтящ като сърцето на Данко в тъмната гъста гора:

„Сърбаме супата от хлебарки, която се твори вече 23 години. Българската икономика се превърна в домашно мъркаща кокошка. Сигурен съм, че ще израсне обратно гривата на българския енергиен лъв и той няма повече да бъде домашно мъркаща кокошка, котка. „

Минчо, другарю! Декларирам жертвоготовността си в случай, че решиш да си изтръгнеш сърцето и да поемеш през гората в посока Русия, Украйна и Беларус, да направя подвига ти всеобщо достояние тъй щото дори Кимовете от Северна Корея да последват подвига ти и да се забият из горите с извадени сърца, та най-сетне да послужат както трябва на народа си.

♥ ♥ ♥

Товарищ, я глебарками ненавижу, но вас люблю! Мвах!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s