Гласът на народа

Да бе, да.

Айде, циркът свърши, да се връщаме на работа. Ама преди това да си кажа моите пет стотинки.

Първо, въпросът на референдума беше дали аз, вие, леля Стоянка и бай Махмуд искаме да се развива ядрена енергетика в България чрез изграждане на нова АЕЦ. За вас, за леля Стоянка и бай Махмуд не знам, но аз искам да се развива ядрена енергетика чрез изграждане на АЕЦ, само че не искам въпросната да се помещава в Белене. По най-различни съображения, които в момента няма да изтъквам, а и вече не е интересно. Обаче дори и на леля Стоянка и на бай Махмуд им е ясно, че референдумът е именно за строежа на АЕЦ в Белене, а не на някаква централа примерно на река Огоста.

Така че имах две възможности: или да гласувам със ЗА, щото искам ядрена енергетика, съзнавайки ясно, че това означава именно строеж на централа в Белене, или да гласувам с НЕ, което означава, че не искам развитието на ядрената енергетика.

В крайна сметка гласувах с НЕ. С което отговорих на най-тъпия въпрос на най-тъпия референдум в най-новата ни история.

Но като казах, че циркът свърши, всъщност излъгах, както излъгах с НЕ-то си на референдума… Защото съм ЗА развитието на ядрената енергетика, да напомня, понеже в тоя абзац още не съм го изтъквала. Защото към момента, в който пиша това, Мая Манолова е на път да стане жертва на спонтанно самозапалване от свръхеуфория, ЗАЩОТО РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА СА ГОЛЯМА ПОБЕДА, КОПЕЛЕ!!!

Светослав Малинов пък иска да развъждаме биоземеделие и е против АЕЦ-а, ама поне не го води победа. Всички останали са печеливши по една или друга причина, защото народът постъпил мъдро, народът по принцип е мъдър, направил е мъдър избор, гласувайки с да, не, или негласувайки и въобще не си е работа.

А бе що не се гръмнете, таковата…?

Advertisements

One thought on “Гласът на народа

  1. Pingback: Гласът на народа | К+

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s