Небето – чисто, разумът – очистен

Няма нужда да обяснявам снимката. И сами можете да познаете фигурата

Пиша тази публикация с ясното съзнание, че тя или няма да види бял свят, или блогът ми ще бъде баннат, а аз – изчезната безследно. И все пак някой трябва да каже истината. Един човек да я прочете и да я разпространи – и жертвата ми не е била напразна.

Дълго време се съпротивлявах на здравия разум, предпочитайки да вярвам на платени драскачи, задръстили джобовете си с парите на корпоративни гиганти, когато внезапно днес ме осени. Но да побързам да го запиша, преди отново да са ми спрели интернета!

За никого не е тайна, че ирационално отричах очевидната вреда от ГМО. ГМО, което ще замърси земята българска и ще ни превърне в зомбита. Но всичко се промени, когато попаднах на изследване, проведено от проф. Еуфорий Кривокон в лабораториите на университета в Новогуево. Между впрочем, проф. Кривокон е съратник на Мулдашев и е участвал в операцията по присаждане на очи… За целите на изследването проф. Кривокон е разделил две групи от по десет плъха, като едната е получавала обикновена смеска за гризачи, а другата е била хранена със смеска от пшеница сорт HR2OXA, царевица „Терпсихора“ и нахут b-L1FAU. В края на първата седмица у плъховете, хранени с ГМО-култури, започнали да се наблюдават признаци на хомосексуално поведение. Откровението, обаче, настъпило в средата на третата седмица, когато един от четирите останали плъха, хранени с ГМО, вече напълно хомосексуални, се измъкнал от клетката и изял домат от сорта J-SHARK,  предназначен, според Монсанто, да вирее в райони на засушаване. Малко преди това плъхът бил ял от пшеницата HR2OXA. Асистентът, който се опитвал да улови плъха, слушал на плейъра си патриотични песни и по-специално в момента вървяла „Вставай, страна огромная“. „Плъхът взе да се държи като манджурски кандидат, чул ключовата фраза“, разказва асистентът. Освирепялото животно налетяло на смъртен бой. Младежът се спасил, като скочил от прозореца, макар че останал инвалид, но манджурският кандидат практически разрушил лабораторията, убил двама охранители и избягал в неизвестна посока.

Професор Кривокон изследвал домата и установил в него наличието на наноклетки! Оказало се, че в съчетание с въпросната пшеница наноклетките се превръщат в нанозоми, започват да се размножават, комбинират се на хиперпотенциално ниво с хромозомите и когато бъдат подложени на определена звукова честота практически поемат контрола върху организма – гостоприемник.

Оттук е и пряката връзка с кемтрейлса. Когато вече зомбираният гостоприемник бъде поръсен с барий и алуминий, той на практика се превръща в робот. На такъв човек, ако му кажеш да убие новороденото си дете, ще го направи. И ще го изяде, ако му наредиш. Но той вече не е човек, а абсолютно покорно зомби. И ако си мислите, че това е страшно, пригответе се да чуете по-ужасното. Проф. Кривокон установява, че ако гостоприемникът е бил ваксиниран против полиомиелит, нанозомите влизат във взаимодействие с ваксината, бария и алуминия и човекът става силно заразен и радиоактивен. В това състояние той може да живее години и да измине огромни разстояния, без да яде и да пие. Всъщност, той вече няма нужда да се храни, няма нужда и от вода. Барият и алуминият, които получава по въздушно-капков път, са му повече от достатъчни.

Тук е мястото да кажа, че съм една от малцината, прочели изследването. Само няколко часа след това вече го нямаше никъде, сами можете да се уверите, че Гугъл въобще не намира човек с име Еуфорий Кривокон. Все едно не е съществувал. Никога. И Новогуево го няма, дори и в Гугъл мапс.

Но да се върнем на облъчения с кемтрейлс човек.

Външно изглежда напълно нормално. Къпе се, облича се спретнато – така е програмиран. Може и да говори, при това звучи доста ерудирано. Лесно се познава по маниакалното отричане на Истината. Служи си с всякакви доводи – доклади, изследвания и всякакви научни глупотевини, а същевременно като че въобще не чува гласа на разума и пренебрегва всяко доказателство, което му представите. На въпроса имало ли е над България кемтрейлси преди да влезем в НАТО не се свени да отговори, че да, имало е, макар никога преди това над нашата страна да не е имало следи от самолети. И когато се внедри сред нас, няма нужда да описвам какви вреди е в състояние да нанесе.

Което навежда на въпроса кой точно ни ръси със самолети. Има ли НАТО полза от това да ръси съюзниците си? Има ли полза от овладяването на вече овладени територии? Отговорът е да, ако обърнем уравнението. В Библията ясно е казано, че жълтата раса ще овладее света. Но ако действа заедно с циганската? Ако китайците и индийците се съюзят? Целта е да ни превземат отвътре и да ни превърнат в свои безмозъчни роби. Ако сте ходили наскоро в Англия, ще ме разберете. Но е очевидно – овладели са НАТО отвътре и сега вече безпрепятствено ни ръсят, докато ни ваксинират и ни тровят с китайски домати.

Ето защо на пети ноември ще дам своя глас за чисто небе. Ако още съм тук. Ще изляза на пилоните пред НДК и ще поискам разпускане на Народното събрание и правителството без рестарт на системата. Ще изрина всички политици. Защото имам кауза. Защото знам. Момент, на вратата се звъни, след малко ще про

19 коментара за “Небето – чисто, разумът – очистен

 1. Марфе! Защо го написа това, как ще те опазим сега?
  Между другото, много ми е интересно протестиращите какво смятат да правят след като разпуснат държавата, та питах…

 2. Pingback: За чисто небе

 3. Изпускаш един много важен компонент от картинката! Всъщност проф. Кривокон работи в тясно сътрудничество с академик Галфонян по мащабен проект, изследващ атипичното зигзагообразно превъртане с троен аксел и двоен винт на някои хромозоми при подбрани екземпляри радиоактивно нетретирани индивиди. Стига се до извода, че за това, освен кемтрейлсовете, са виновни ключови думи, погрешно наричани в някои среди „ругатни“. Те всъщност са кодирани енергийни послания, които, позволете да цитирам: „буквално се врязват в генетичния апарат, в резултат на което се извършват мутации, които от поколение на поколение водят до израждане.

  Когато човек постоянно ругае, неговите хромозоми се късат и огъват, а гените сменят местата си. В резултат на това ДНК започва да изработва противоестествени програми, така постепенно на потомството се предава постановката за самоликвидация.“

  След тези шокиращи разкрития (знам, че няма да ми повярвате, но вижте, вижте, пише го! http://rasper-bg.com/?p=222) двамата учени, внимателно подбирайки речниковия си запас, решават да проверят има ли връзка между ругатните и ГМО, откъдето вече започва описания от теб случай. Моля за коректност в излагането на данните!

  Сега смятам, че става ясно поведението на инициаторите на въпросния протест. Казали са някоя лоша дума и две-три хромозоми са дали фира, а оттам до самоликвидацията има само една крачка… Признай си, че и ти ругала понякога, и ще стане ясно внезапното ти изчезване, мда.

 4. Марфе, добре, че още има съвестни хора като тебе, които имат кураж да се опълчат на Злото, истински Патриотични БЪЛГАРИ! Истината обаче е, че откакто сложихте дракони на чешмичката, рептилите и илюминатите чрез своите пионки от ТИМ вече контролират психоенергийния център на града. Обърнатата петолъчка е точно отгоре на статуята, то се вижда. Обяснението е много просто — всеки път като се навеждате да пиете, вие се кланяте на идолите! Добре, че има още достойни владици като дедо Кирил, който да се моли за душите ви, та не сте се зомбирали съвсем докрай от Мадона, Лейди Гага и химследите в небето (връзката е очевидна: ХИМследи… ХИМко Враца… НефтоХИМ… осъзнайте се, руснаците ни тровят със скъп газ и разреден с вода бензин!), пък вие рипнахте да го плюете за колата и часовника, хич бива ли да сте такива завистливи… И мобилните оператори са в играта, през нощта пускат психотронните хипертрансфигуратори на мах, такива има на антените на всяка клетка. На хората, дето живеят в блок с антена на покрива, затова им падат пломбите и получават сърцебиене и сутрешна ерекция.
  А за плъховете си пропуснала нещо много важно, давали са им дестилирана ВОДА С ВИБРАЦИИ! На шишетата, в които е съхранявана, е пишело «Рамбо 1», «Рамбо 2» и «Рамбо 3», до един филми, които разказват за супервойник с промит мозък, който може само да убива, и неговия хендлър. Конкретният плъх е бил поен най-вече с «Рамбо 2» вода, но последните три дни са му давали «Рамбо 3». Самият факт, че са използвали «Рамбо» за делта програмиране, но са приучили плъховете да реагират на «Вставай, страна огромная» иде да покаже, че Те са пуснали пипала навсякъде! У нас никога не са изпускали контрола, защото търсят древния храм на Орфей, от който може да се контролира целия Балкански полуостров!

 5. O-o Мислех си, че е някакъв майтап, ама Гугъл наистина не намира въпросния човек и въпросния град….
  Трябва да се съберем и да излезем на протест АБСОЛЮТНО всички и не само в България а и по цял свят, само така ще спрем експериментите, подобни на тоя и само така ще опазим здравето си и здравето на децата си!!!

 6. А какво ще кажете за „Череп и кости“ и „Бохемски клуб“ ? Трябва малко да седнете да прочетете за тези неща. Има и видео кадри на кремация на живо бебе. Хубаво е да видите кои участват в тези окултни ритуали и знам, че накрая ще останете с пръст не в уста, а в г*за. Пишете гледам само разни глупости. Има една поговорка на Гьоте : „Човек вижда толкова, колкото знае“.

 7. Колкото и глупаво и нереално да ви изглежда, тези неща се случват, както холограмните миражи в Китай, за които се говори, че са плод на проекта „Син лъч“ на НАСА. Твърде много факти има вече за ГМ храните и полимерите които хвъркат от небето. Ако не вярвате и на очите си, това означава, че сте вече зомбита. Ето гледайте:

 8. КАЖИ ИМ ГО, ИВАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДАНО ВИДЯТ ИСТИНАТА™! И АКО НЯКОЙ СЕ ОПИТА ДА ВИ МЕТНЕ, ЧЕ ТОВА СА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ, ЗАСНЕТИ ПОД ЛУПА ИЛИ СЪС ЗУМА НА ДОБЪР ФОТОАПАРАТ, ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ Е ОТ ТЯХ!!!! ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ ТОВА СА АТАКУВАЩИ НАНОЗОМИ!!!!!!

  Братя и сестри, използ

 9. Това са паяжинки, наричат се балониращи паяци, така се разселват. На Барденски му го обяснихме, но той не ще да вярва, прекалено е неконспиративно!

 10. Не вярвайте на рептила Bobi, това е моноатомен полимерен алуминий! В такова агрегатно състояние е особено опасен и прави реакция с азота, а въглеродният двуокис действа като катализатор (затова държат цените на електрическите коли толкова високи!!), превръщайки се в алуминиев нитрит, който ако е в големи количества и се изложи на силна топлина ГЪРМИ!!! Самолетите буквално ни БОМБАРДИРАТ С ХИМИКАЛИ, които HAARP после активира!!!! ХОРА!!!!!

 11. Бе вие сега се подигравате, ама ще видите като ви поръсят с барий и светнете. Пъ и отскоро е известно, че фармацевтичните компании вкарват ваксината срещу полиомелит направо в патладжаните с ГМО, така че ако сте яли патладжани тая година, така сте се роботизирали, че чак тиктакате.

  • А-а-а-а, не. Докато не се научат да доставят ваксината във вид на вратни пържоли и възвисяващи духа напитки, никакво съдействие за полиомиелита! С патладжани щели били да ловят будали – е, няма да стане.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s