Веждюви терзания

По време на правителствено заседание тази сряда министърът на културата на България, господин Вежди Рашидов, обяснил, че е предложил на Китай вампири, но оттам му отказали. Искали Тракийското съкровище. Изход от ситуацията обаче имало, щото ще работим за популяризирането на родния български вампир.

Много ми се ще да се запозная с мотивите на ония невежи отвъд Великата китайска стена. Как тъй не ни щат вампирите? И да не ни излизат с номера, че нямат чесън, щото са нафлудили и с този продукт нашия пазар.

Думи нямам.

10 thoughts on “Веждюви терзания

  1. Марф, те точно защото са си изнесли чесъна в България за борбата с вампирската напаст сега нямат по тяхно за да се вардят.

  2. Мисля, че за Вежди трябва да отвориш нова рубрика, Марфа. Едно време си мислех че с Найденов се съревновават по изцепки, но в момента министър Мултаков води с поне две обиколки.

  3. Китайският чесън е ГМО и затова не върши работа срещу вампири. И хората, естествено, ги е страх. Не можем да ги обвиняваме за това. Представяте ли си да плъзне една епидемия от вампиризъм в Китай? Ми, той светът ще се свърши.

  4. ем азиатците са умни хора,да не са като българите да се лепват на всичко ново и скъпо.. като турските филми.не ви ли омръзнаха?ама вече и да са ви омръзнали,няма оттърване щото и да искате нещо друго да гледате,НЯМА.после бтв ще ми правят кампании и протеси да се захващат са СОПА и АСТА..и на какво основание?..да плащам по 25 лв на месец за туски болкоци…

  5. Ами то вече и на самата Бела Суон й додеяха тез вампири и взе да им кръшка с разни режисьори, ние сме тръгнали да ги пробутваме на китайците. Износиха се, така да се каже, и морално остаряха. Добре, изровили сме ги. Ко ше ги прайм ся? 😦

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s