Сряда

Сряда. Горещо, мухи. Тръгнах на работа, спънах се, но не паднах в изворче. Не успях да падна и в дупката, която ме дебнеше на тротоара.

Новини от страната:

От днес субектите, които обикалят с кофи по плажа и огласят околността със сакралната мантра „Царевицаааа! Кукурузаааа! Маиииис! Малинииии!“, си намериха майстора. Мирослав Найденов ще ги дебне, маскиран като чадър, гларус, а може би и шамандура. И когато ги залови, ще видят те дебелия край на мамула. Нека им.

Готви се национален протест срещу забраната за пушене в заведенията. Не се готви протест срещу новите цени на тока.

Времето:

Ще бъде горещо. Асфалтът ще омекне, а към два часа следобед в най-голямата жега пенсионерите ще излязат на пазар. Обстановката ще бъде подходяща за варене на компоти от кайсии.

Рецептата:

Махате костилките на кайсиите, цепвате плодвете на две, слагате ги в буркан, добавяте захар и вода, затваряте. Оставяте ги на слънце, докато заврат. Варите ги половин час, после ги прибирате на сянка.

Ето ви и снимка, изпратена от читател:

Advertisements

One thought on “Сряда

  1. Последно действие след всичко гореописано – идвате и смело се качвате на лифТЪТЪ, която ще тръгне ей сега тутакси, понеже нищо и било нямало след година престой. Ще е нещо като руска рулетка, ама ще е като патрони – празно да са поне едно към едно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s