Деволюцията на една дупка

Може би си спомняте тегобите ми с Дупката на моята улица. Ако не знаете за какво говоря, просто последвайте линка и ще разберете. Този път епистоларни послания от кметската власт не съм получила, но вместо това стана ето какво:

1. Преди около три седмици, като отивах сутрин на работа, заварих Дупката зарита с чакъл. Понеже беше студено, той се смеси с поразтопения през деня сняг, а после замръзна плътно и не помръдна от това си състояние някъде до миналата седмица, когато ледът се стопи, а чакълът, съответно, се разстла по улицата.

2. Тази сутрин отивам на работа и що да видя, Дупката закърпена! С асфалт!!! Не бях подготвена с фотоапарат, за да документирам чудото, та на тоя етап ще се наложи да повярвате на честната ми дума. Усещането е неописуемо. Изпълнена съм с възхищение, радост и вяра. Яд ме е само, че чудесата стават единствено по вечерно време, та кварталът не може да се отдаде на спонтанни народни веселия и е възпрепятстван да разнася чудотворците на ръце.

И така, честита да ни е новата закърпена дупка!

😀

4 thoughts on “Деволюцията на една дупка

  1. Искаш да кажеш, че нашият повелител и гръмовержец не е дошъл лично да я открие (или да я закрие, може би – съвсем се обърках вече)?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s