Земи тоя Фейсбук профил

Вероятно се чудите какво прави ГДБОП напоследък. Може би залавят престъпни групи за разпространение на наркотични вещества? Може би Явор Колев уговаря дечица да търсят порно в нета и да му докладват? Може би плетат чорапи за бедните джибутяни? Не, не познахте.

Възкресяват профили във Фейсбук…

В разговора ни с Миролюба Бенатова тя ни разказа, че след блокирането на потребителския й акаунт е започнала форсирана кампания, с която да възвърне активността на профила си. „Веднага подадох сигнал в ГДБОП, които изпратиха официално писмо до администрацията на сайта. Освен това се свързахме и директно с пресцентъра на Facebook. Изпратих и копие от личната си карта, за да докажа, че личният ми профил е реален.“ В резултат на тези действия само 2 дни след деактивирането профилът й отново е онлайн.

Ами за да не кажете, че си измислям, ето четете: >ЦВЪК<

Това е абсурдно на толкова много нива, щото въобще няма да коментирам. А, между другото, профилът на Тримата глупаци във Фейсбука е затрит. Ония същите, дето пускаха линкове към статии с дейността на Премиера. Сега се чудя до кого трябва да пиша в този случай. Хага? Папата? Епископ Дезмънд Туту? А може би до HAARP с надеждата, че ще бъдат взети по-крути мерки?

Advertisements

6 thoughts on “Земи тоя Фейсбук профил

 1. Хехе, когато се включи и държавата – всичко е възможно. Само не разбирам защо вместо да възкресяват профили не вземат да закрият национлания отбор по футбол, както и някои други няща, които са на загуба и да инвестират в българските деца, в тяхното образование и в услесняването на техния живот…

 2. А, сакън, само на HAARP недей се обажда! Освен ако не са усъвършенствали технологията и могат да насочат земетресението точно в Министерския съвет, де — тогава си струва риска.

 3. Брех тази Миролюба колко била серт… Как можаха да я кръстят баща и и майка и „Миролюба“. Наумява ми за един пасаж от Пратчет:
  „…Но животът е пълен с обрати, затова Надежда стана депресивна маниачка, Целомъдра се чувстваше чудесно в Анкх-Морпорк като една от жриците на спазарената нежност, Разсъдливка имаше тринадесет рожби, а Щедра се мъчеше да получи цял долар ресто, когато даваше седемдесет пенса…“
  Та така и Миролюба… 🙂

 4. Напоследък Facebook правят много промени и се получават бъгове.
  Не е от някаква конспирация.
  Аз винаги съм афиширал моите пристрастия към ГЕРБ, но също имам проблеми с акаунта си.
  Е, и на мен ли ми връткат номерца?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s