Пинчерът на кормилото на властта

Ако още веднъж чуя Борисов да хленчи „Ами аре па видиме! Че ви върнеме мандата и че гледаме ко че правите тогава!“, ще ми е за сефте. Ми върни го бе, мама! Ами аре да видиме, верно! И вместо да хленчиш, че Серго ти акал в гащите, заради което сега ще вдигаш цената на праха за пране, вземи си ги изпери, да му се не знае! За по-голям политически пинчер от тоя индивид не се сещам. Джавка, джавка, джавка, а в момента, в който тръгнеш към него, бие отбой, хуква зад ъгъла и… продължава да джавка. Пууууу, аман! Ми аре вдигни го ДДС-то най-накрая, че после пак да слушаме колко са ти виновни всички, които са имали нахалството да дишат въздуха през последните двайсет години. И ако толкова ти тежи играта на жмичка, дет си я подкарал напоследък, верно си вдигай гълъбите и отлитай заедно с тези, дето ти дават големите икономически акъли. Ай да ти се невиди и на пинчера ниеден!

Advertisements

7 thoughts on “Пинчерът на кормилото на властта

  1. Усмихвам се, дет се вика… 🙂

    И да не пропусна – „идеите и мисленето на Станишев бяха правилни“.

    Аз сериозно искрено се надявам, че това за ДДС днес беше предпоследно.

  2. Хахаха интересно какво ще стане някой път ако отбива и се скрие зад ъгъла, ако там го чака някой ротвайлер какво ще прави?!

  3. Ами и аз бях ви казал, че голям смях ще падне, ама то смях през сълзи взе да става! Доошушкаха го бедния народец – до просешка тояга го докараха. А сега да ви питам, как ще се оттървете от това политическо недоразумение? В тоягата ли ще се хващате или само ще коцукате с нея? Научавам и специален съд ще си прави – трибунал с една дума! КОЙ СМЕЙ, ДА СЕ СМЕЙ?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s