Неолудизъм

За повече подробности: ТУК.

В битката срещу ГМО-то, което ще ни изтрови, унищожи, детерминира, анихилира, ще доведе до масова лудост, косопад, вода в коляното, нашествие от мутирали домати, дъжд от жаби, което е виновно за земетресенията в Хаити и Чили, а освен това има пряка и косвена вина за съществуването на явления като Милен Цветков, Иван, Андрей, Бионсе, баклата и дупките по пътищата, следите ли ми мисълта, та в кървавата битка срещу туй Вселенско Зло™ естествено се включиха както цял отбор депутати от всички цветове на дъгата, така и президентът. По последни данни (ей сега го чух по радиото, та знам), ако екокомисията в Народното събрание нещо се обърка и не забрани дори и споменаването на гнусната абоминация, Първанов щял да се разстрои, да се нервира и да легне пред влака, тоест да свика референдум, на който загрижени „еколози“ и притеснени от вероятността децата им да се заразят с ДНК бг-мами ще могат да кажат твърдо „нье“ и да дадат отпор на настъпващия апокалипсис.

Успех!

–––-

Бисер на деня:
Кофициентът на интелигентност на разгневена тълпа е равен на коефициента на най-тъпия, разделен на броя участниците.
Тери Пратчет.

5 коментара за “Неолудизъм

 1. Аман пък вече с твоите про-ГМО глупости. Хиляди години сме могли да се изхранваме в този географски район БЕЗ ГМО, к’во само пискате про-про и колко тъпи били онези дето са АНТИ. Да му мислят, онези, които живеят в райони без възможност да изхранват населението си държави. В този ред на мисли що не си смениш занятието от блогър на гмо агитатор в съответния географски район и език, по ще има полза от бученето из БГ.
  Искам сега да ми обясниш, бавно и тъжно, като на олигофрен, защо си толкова против тези дето са против ГМО. Да нямаш акции в някоя команийка, като Монсанто. Или просто е яко да си на контра на тези дето са на контра, просто като proof of cencept че независимо другите на каква позиция са ние винаги можем да сме в опозиция:)

 2. Да му мислят Американците, Канадците, Австралийците, Бразилците и другите които отглеждат и консумират ГМО култури от десетилетия, и постепенно завземат световните пазари на селскостопанска продукция. Друго си е да живееш екологично като в средновековието.

 3. Уфф, ся разбирам, че българските активисти не са съвсем в ред, дори по световните критерии за не особено нормален активизъм, но ми става все по-тъпо, когато единственото, което използват като аргумент, е: „ама на теб да не ти плаща случайно Монсанто, а, предател ньеден“.

  Преди две седмици се помъчих да напиша една статия, посветена на ГМО (Марфа я знае и я цитира в предишния си материал, за което благодаря). Събирах информация в продължение на повече от седмица. Писах около пет-шест часа чисто време в няколко последователни дни. Постарах се да намеря факти за всяка дума! Това, което получих като отговор от неолудитите, беше „пожелаваме ти и на децата ти само ГМО да ядете, жалки подкупни човече“ 🙂 в разни вариации.

  Нито дума за аргументите. Никога!

  Та, в тази връзка, да се извиня – знам, че е спам, обаче, Peter ме вдъхнови да посветя няколко реда на родния активизъм: http://e-lect.net/?p=265 . Тази статия е поздрав за него! 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s