Слугинаж

Тази сутрин Бареков замалко да успее да ме разплаче. Добре, неистовата му радост от откритието на компютъра и усъвършенстването на работата с мишка, я разбрах. Така де, познавам хора на около осемдесет години, които имат имейли и знаят как да влизат в интернет, та и на Бареков му беше време.  Обаче детинското му преклонение пред най-новото гуру ми идва в повече. Ама като отишъл в Банкя да му взема интервю към седем вечерта, го заварил в лятната кухничка, където, о, Боже мой, Бойко… вечерял! Ау! 😮 Верно, гол до  кръста, но вечерял! Добре, че не го е сварил в тоалетната. Подозирам, че това щеше да нанесе съкрушителен удар върху крехката душевност на симпатичния герой от сутрешния блок на btv.

Някак тъжно ми стана. 😐

Advertisements

16 thoughts on “Слугинаж

 1. Изобщо не ми е тъжно за тоя нещастник. Цяла кампания се лигави на Яне, сега страхливо се преориентира. Ай сиктир..

 2. Ами нали съм в отпуска, та реших да разцъкам сутрешните блокове да видя кво дават по телевизора. 🙂 И нямаше как. Той е там! Беше след девет, в студиото двамата с Рангел Вълчанов. Първо двамата демонстрираха налудничавата си обсесия спрямо Костов, след което Бареков само дето не предложи да подмие Генерала. Да не кажа друго. Много много тъжна гледка. 😥

 3. Той и Гоце вчера успя мрачно да каже „г-н Костов няма да ни липсва“ с лицето на баща, който вижда, че децата му са обречни на хероина и мъжки иска да прекара с тях още няколко минути преди поредната им доза. После Слави Трифонов подпочна Костов. Абе какво им има на тия хора бе.

 4. А, и Слави значи. Виж, за него нямам нито смелост, нито себеотрицание. Това не мога да го изтрая. Двуметрова канара, дето хленчи и трепери в студиото си сякаш е в накакъв паник-рум, а отвън Костов го дебне с брадвата. Оная, същата, с която ГО направи с „Балкан“. А какво им има – според мен това е наистина болестно състояние. Ми де да знам, да идат на баба да им лее куршум най-малкото. Вероятно състоянието им е подвластно и на медикаментозно лечение (надявам се). Но е тъжно, тъжно е.

 5. В една страна в която репресивните служби на една гнусна диктатура все още дърпат конците е съвсем нормално за архизлодей да бъде обявен лидера на партия с 5 места в парламента.

  Да не говорим какъв веселяк, какъв народняк е примерно внука на Тодор Живков. Е такива хора трябва да показват по телевизията, дето се шегуват „върнете ми държавата“, пийват ракийка и ни показват, че всички сме си другари и какво е това разделение и конфронтация. Лошо ли беше при дядо му? Не? Лошо ли беше при Костов? Да. Поне за Слави Трифонов.

  Та ако аз взема брадвата, Слави и гараж няма да получи. Ама това е друг въпрос.

 6. Гъзолизците са трогателни. Някои още зимъска се бяха насочили към правилната близалка.
  Лошо е обаче, когато с лизане получават благини.

 7. пп

  ама наистина не мога да проумея що толкова го ядат тоя костов. ще взема да му стана твърд електорат :mrgreen:

 8. Вие обаче не следите внимателно (я се поправете бързо! 🙂 ). В нощта на изборите за Европейски парламент, бат Бойко се беше подразнил здравата на Бареков (заслужено, между другото), и го нарече в прав текст „подлога“. От тогава явно Бареков е почнал яко да подмива бат Бойко, явно усещайки откъде ще задуха вятъра.

  Аз си признавам, че сутрешни блокове съвсем престанах да гледам (или по-скоро слушам), защото по Нова вече е такава лигня, Бареков отдавна престана да е журналист, а по БНТ са просто скучни … Но контрастът с държанието на Бареков на изборите за ЕП и сега е поразителен, така че явно и него го е хванало страх.

  Честно казано, аз нямам нищо напротив някой да каже на Бареков това, което в действителност е, единственото неприятно нещо беше, че заради него на 7 юни бат Бойко си изкара яда върху Добрина Чешмеджиева, напълно незаслужено. Тя, между другото, все повече печели моето уважение, след като запази самочувствие, а с пълно право можеше да го изгони от студиото си или да му зашлеви един шамар.

  Накрая, не че правя реклама на БНТ или на Добрина Чешмеджиева, но предаването и с Мишо Дюзев, „Референдум“ (всеки вторник вечер), често е доста интересно.

 9. а! ето едно познато име!!

  измежду всичките изредени дотук имена само мишо дюзевия го познавам, ма не ми се гледа (щото съм го гледал достатъчно) :mrgreen:

 10. За Слаби е ясно – по Костово време ги бяха натикали в седма глуха (телевизия 7 дни 😉 )

  И дългия не може да го прости това доживотно.

  А иначе то се знае, че Костов е виновен за всичко, като почнем от измирането на динозаврите, Априлското въстание и Тунгуския метеорит.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s