Питанка

Хора, от снощи ме мъчи следният въпрос: защо по време на дискусията между Бойко и екип, и Серго и екип, дето я даваха по Канал 1 в предаването „Референдум“, Пламен Орешарски гледаше така:

oligofren
A?

hmm

Advertisements

14 thoughts on “Питанка

 1. А мене ме мъчи следното: ти защо се тровиш с подобни тв акции? ❓ Да беше само Орешарски добре, ама те всичките са гнусни, еле Йотовата… Гледай си канал „Романтика“ по-добре. 🙂 Най-възмутителното е, че при страшните цени на телевизионното време, това нещо се проведе безплатно за участващите по националната телевизия, за която плащаме всички ние ❗ По време на предизборната кампания щеше да им струва умопомрачителните над стотина хиляди, по моите бегли сметки. Ей това ме вбесява, а не, че изобщо и как се е сътоял „дебатът“, за който сме имали избор дали да гледаме или не.

 2. Ми как да ти кажа. Присъствието му се изразяваше в солидно екранно присъствие, по време на което гледаше по посочения начин. 😐 Много смутно ми стана някак.

 3. И аз го забелязах! Според мен беше зяпнал по на Бойко простотиите. Но може и да му е бил запушен носът 🙂

 4. Предизвикваше Б.Б. да се „открие“ и опитваше с лявата ръка въпроси към него като „парите на ЕС инвестиции ли са или не“.

 5. Може ли и аз една питанка? 😉
  Чак се учудвам, че няма реакция при теб по новото направление в развитието на Инет у нас „Соломонестетика“ 😆 . Защо така ❓ ❗

  • Aquarius, щото чак днес разбрах за бурята, дето се била вихрила, докато аз се занимавах със свои си неща. А пък сега и да се включа, ще е малко след дъжд качулка работата.

   Но не крия, че цялата работа е много странна. Че в интернета бъка от простотия, бъка. Странно, но и в реалния, не само във виртуалния свят бъка от простотия, така че явно не е в интернет проблема, но това е друга тема. Че има блогове, дето сякаш се драскат върху стените на обществените тоалетни, има ги. Че Бедров не чете извадки от такива блогове, не чете. В тази връзка не вдявам кое чак толкова ухапа мосю Паси, та бе провокирана такава реакция. Ми да седне да чете вестници бе! То една естетика като се е завихрила в казионната преса, та цяла изложба.

 6. За мен една от причините са глупостите, които говореха ГЕРБ-ерите. BTW Владислав Горанов до преди 4 седмици работеше в МФ като началник отдел в дирекция „Държавни разходи“ и министърът го викаше директно него, без да уведомява за това дирктора му, както е редно. Влади много ги разбира нещата, но се изложи много яко по време на дебата.

 7. начи, каке, вчера с жената бродим из градо. по едно време съзирам аз сергия с вестници. и на първа страниза, с огромни, тлъсти и мазни букви на в-к. труд, забелезувам заглавка, ма не мога точно да цитирам, ша ма прощаати 😆

  оф, нема времи, айде после, ма заглавката беше чудо 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s