Рут

Бре! Това девойче било много добро бе! Направо не знам как така не съм чувала досега нищо за нея. Тая сутрин ми пратих линк и бързам да го споделя с вас:

Ето и повече за нея.

Мислех тези дни да напиша туй-онуй за родната поп-индустрия, за развяването на едни и същи хора по сцените и телевизионните екрани от години, докато наоколо се разхождат невидими цели съзвездия от потенциални звезди, но все не ми оставаше време. Нищо, приемете този сутрешен поздрав като едно малко встъпление.

Пожелавам ви лек петък 13-ти с изпълнението на госпожица Рут Колева и гениалния Боби Макферин. Don’t worry, be happy, както би ви казал той 🙂

Advertisements

12 thoughts on “Рут

 1. Това девойче преди около година наистина беше станало за базик във форума Кречетало. Освен ако някой друг не е ползвал нейното име.

 2. Е то това обикновено е силно преувеличено 🙂 Тоест, певците обикновено включват и фалцета в диапазона си, както и засилените гръдни, които се чуват само на микрофон. Със сигурност реално е с две октави и половина – три, но това, че има обработен фалцет и ниски си е плюс откъдето и да го погледне човек. Бе на мен ми харесва момичето – талантливо и музикално безспорно.

 3. Значи все пак да си се гордея с моите 3 чисти(реални) октави. Супер. Тамън ми се беше посплескало малко певческото самочуствие.

 4. @Marfa не си спомням подробности, но нещо се беше взела много насериозно като голяма певица. По това време никой не беше чувал за нея, а във форума тя влезе на форсаж с големите претенции „аз живея в Щатите, а вие сте тъпи чалгари“ 🙂 Схващаш идеята – нямаше как да я вземем насериозно и съответно си отнесе подигравките.

 5. Ами момичето си показа, че самочувствието му е оправдано. А подигравчиите обикновено бързат да се „изявят“ , преди да са разбрали за какво става въпрос.

 6. Браво, ама сега само по купони ги ползвам. Вместо да стана извьестьен. Не че сега съм по-малко, ама ни ма дават по тиливизора.

 7. Има нещо сгрешено тук:
  Рут е добра, но има много таланти в България и това не е голямо откритие!
  Защо всички не могат да разберат, че трябва да направят или да открият човек, който да направи ПЕСНИ, които добре да хармонират и да допулват ТОЗИ ТАЛАНТ.
  Един гол талант нищо не прави! Ще ви дам пример – Тони Димитрова, с нейните песни е неповторима. Когато пя песни които не са нейни и не хармонират така добре, както собственитей такива – еми все едно не беше тя!
  Песните правят изпълнителя и Изпълнителя прави песните! ТЕ СА ЕДНО! ТРЯБВА Й НА ТОВА МОМИЧЕ ХУБАВИ ХАРАКТЕРНИ ПЕСНИ ТОЧНО КАТО ЗА НЕЯ< А НЕ ДА СЕ ЯВЯВА В MUSIC IDOL, дето ше я изцедят от участия, ще й изпият таланта така да се каже и накравя ше бъде изхвърлена пак в забравата! Щом има бизнес никой не го интересува самия човек – изкарваш им парите – ставаш, не им изкарваш – не ставаш!
  Тва ми е мнението и затова нямаме световни изпълнители- все още.
  Тук вирее някаква изкриена представа за поп- наричана в България ЕСТРАДА…

 8. Честно казано, Марфе, напави ми впечатление, че много се щади в изпълненията си в Мюзик Айдъл. Да, добра е, безспорно, интересна е, но защо, аджеба не демонстрира пълните си възможности? Може би тогава публиката щеше да я оцени. Истината е, че в кратките си коментари показа завидно самочувствие за някой, който не е известен на широката публика. На концертите пя само в средния регистър, небрежно, някак непукистки, все едно беше сигурна,че влиза във финала. А изпълнението от клипа няма нищо общо с това, което видях от нея в МА.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s