Wanted

rovchНе бе, нищо сериозно. Вие какво си помислихте? Издирва се, за да му се връчи орден „Стара планина“.  Май само на него от целия ни криминален контингент още не са му го дали тоя орден. Мисля, че определено е несправедливо.

Докато се намери обаче, можем да се успокоим с газа, дето щял да дойдел от Украйна. Не е ясно по коя тръба точно ще почне да тече, но това е бял кахър. Щом Петър Димитров (още един кандидат за орден между впрочем) казва, че от Украйна ще дойде газ, значи ще дойде. Ако трябва със сомалийска пиратска флота ще го превозим, но ще дойде. Яко, а?

Advertisements

4 thoughts on “Wanted

  1. Тези ордени се раздават по много специален начин. От една купа със сгънати листчета Гоце изтегля едно. Разгръща го и вижда… името на терориста- гантстер Ахмед Доган. Готово, този път орденът е за него.

    След време нещата се повтарят. Този път Гоце налучква търговеца на смърт Манджуков. Наскоро нацели и господин Никой и Нищо, т. е. Тодор Батков.

    Майчице мила! Що за уродливи типове взеха властта в тази хубава страна?!

  2. Разбира се, че е несправедливо – ако трабва, насила ще му го дадем. Обвързването на страната с договор с Газпром до 2030 е геройски акт, който не бива да се оставя без последствия. Дори се чудя дали „Стара планина“ не е малко пренебрежително към човека.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s