Гоце в Албания

Открих тази притеснителна информация, публикувана в коментарите под статията „Първанов отстрелял защитено животно при официална визита“ в dariknews.bg. Източникът, както можете да е убедите, е анонимен, но новината трябва да я знаете и затуй реших да я разпространя. И така, вижте, прочие, какво е правил президентът в Албания:

Докато бил на посещение в Тирана, президентът Георги Първанов изявил желание да попълни ловните си трофеи с двуглав орел.

Президентският мерак хвърлил в смут протокола на албанците. Трябвало деликатно да обяснят на Първанов, че двуглавите орли са единствено хералдически символ. Освен това стрелбата по националния символ на Албания можелo да бъде изтълкувана като обида към гордата балканска нация.

От друга страна, за албанците желанията на гостите са закон, затова било намерено компромисно решение. В ранните зори на 4-ти декември Георги Първанов стрелял по орел в тиранския зоопарк, но от специална пушка с упойка. След това се снимал с приспаното животно.

Тези подробности бяха съобщени от български журналист придружаващ президента в задграничното му пътуване. Колегата, пожелал анонимност е първият, който разчупи омертата около президентските забавления в странство. Запитан за случая президентският пресцентър отговори лаконично, че президентът е посетил зоопарк в Тирана, съгласно планувания протокол на домакините.

Пресцентърът на ДАНС съобщи, че самоличността на журналиста съобщил новината се уточнява и той ще бъде даден на прокурор за клевета. 😉

Advertisements

10 thoughts on “Гоце в Албания

  1. ЪЪЪЪ тва дори не се класира за жълта новина, толкова е измислено, че чак капе мастило от него, праи малко филтър бре, Марфието ;р

  2. Очаквам Гоце да посети Канарските острови за да простреля кучетата на герба им. Да, ама не! Канарските острови са Испанска губерния и както знаем Испания е в ЕС. От последната почти една година завалията не го канят в Европейски страни. Ще му дам идея да отиде като турист. Лошо е, че няма да му разрешат да прекара любимата си пушка със снайпер на борда на никоя самолетна компания. Ще му подскажа, че на Канарските острови се продават прашки с разни надписи. Ха тогава да го видим. Нали е авджия? Със снайпер и баба може и да не дава на дивеча никакъв шанс. Нека утрепе Канарско куче с прашка и ще го призная за надминал Джон Хънтър! Само шегичка докато отпивате душеразвселяващата си напитка. Наздраве!

  3. Къде го слагате и Гоце в Шампионската лига? В Европейския съюз канят европейци, а не хора чиито приятели източват Еврофондовете, а пък самите те изтребват животни от Червената книга.

  4. Да почне да отстрелва и бълхите, дето ги разнасят бездомните кучета. После цяла витрина с трофеи може да напълни. Авджия е човекът, мераци има. Пак не е допуснал гафа на Р. Никсън, който, при посещение в Кайро заявил, че иска да види прочутата Александрийска библиотека:) Бъди здрава:)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s