С кофичка и лопатка

playin_kidsЕдва ли е останал човек, дето да не е научил, че Бойко отвърна на удара. Не, слава Богу той не направи алтернативен клип, в който кара тротинетка например, нито пък пак участва в нещо, родено от творческия гений я на Миро, я на Галка, я на друга каризматична личност. Просто двамата със Сергей пак не могат да си разделят камиончето (в случая трамвайчето), кофичката и лопатката.

Нещата трябва да се приемат философски и откъм смешната им страна. Дай им лопатка в ръцете на тези двамата и те почват толкова усърдно да копаят в пясъчника, че човек и насила не може да ги спре. Както са я подкарали, нищо чудно скоро да подадат глави от някоя улична шахта в Китай например. Или която там страна се пада точно под нас, нямам идея, а и не ми се търси. Дано само не попаднат в океана, че да не станат зян.

А, като стана дума за зян, та се сетих. Честит бюджет значи. Ей сега вече Световната криза няма как да не набие спирачки на входа на България, след което чинно да я заобиколи. Но нека си играят децата де, лошо няма.

Advertisements

3 thoughts on “С кофичка и лопатка

  1. Точно под нас е някъде в океана при Полинезия ли, Австралия ли, между тях ли. Някой трябва да ги предупреди – ще се нагълтат с вода. 😀

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s