Мълчание

Няма да пиша, докато най-сетне не се случи нещо, което да си заслужава писането.

Времето тече абсурдно бързо, месеците изтичат между пръстите ми като пясък и се чувствам като капка живак върху стъкло – животът се докосва до мен без да ми се случи.

Ако стане нещо хубаво, ще пиша.

Advertisements

10 thoughts on “Мълчание

 1. Лято, във Варна..и не ти се е случило нищо? Изобщо не ти вярвам…Може би е време да ревизираш нещата и да намериш смисъла във всичко видяно и преживяно:)

  Докосвал се той….. ще те пляскам:)

 2. Аз пък искам да започне да ми тече по-бързо времето, защото последните месец и нещо-два агонизирам от прекалено бавното протичане на всичко около мен. Но, предполагам периодът е такъв.

  Марфе, не чакам само хубавото да те намери, търси го и ти. Прави нещо, което ти харесва, дори повече неща и си говори с повече хора, гаранция, че поне за кратко всички лоши мисли изчезват, когато има хора, с които да си общуваш и да те разсмиват.

  Целувки и пиши, защото от 1-ви юли насам наистина е прекалено дълго без писане :).

 3. Е как няма за какво да се пише?!? Я какви хубави палми има разпиляни из Варна! Миналата седмица като идвах много им се зарадвах. Една приятелка каза, че са сложили тези палми, защото на маймуни са ви обърнали. Май наистина е така, защото от МОЛА до Военна болница ми трябваха 30 минути. Верно на маймуна станах.

 4. „Ако стане нещо хубаво…“
  Всеки ден става нещо хубаво. Но най-често го разбираме след доста време, повярвайте ми, от собствен опит го зная.
  А писането…ами и то е от хубавите неща. Писанието Ви го доказва!

 5. всяко нещо, което ни се случва или не се случва има своя смисъл за нас самите. за съжаление ние сме свикнали да оценяваме нещата бяло-черно или добро-лошо.
  а смисъла на всяко нещо е да ни накара да помислим върху него и да изведем за себе си правилните за нас изводи и да разберем някаква поука за себе си, или да придобием някакъв опит. погледнато от такава страна всяко нещо което ни се случва е добро, дори и да е болезнено и неприятно. Ако човек осъзнае, усети това предназначение на случките в живота си ще бъде винаги спокоен и нетърпелив за нови случки 🙂
  по този начин всички ние се развиваме и усъвършенстваме.
  весел ден на всички 🙂

 6. А пък китайците казват : „Като отминат седемте мършави крави, идват седем тлъсти крави…“. Ти, Марфе, си отваряй очите, да не вземат и тлъстите крави да преминат, без да ги усетиш.

  И също да знаеш, че занапред времето ще тече все по-бързо, първо дните ще се сливат, после седмиците, после месеците, годините. Това е резултат от промяната на времевото възприятие с възрастта. Аз започнах да го усещам около 35-та си година. В началото е много стряскащо, мен ме докарваше до тежка депресия, такава една емоционална парализа. После се свиква донякъде и е само досадно.

  Ти, вместо да чакаш да ти се случи нещо хубаво, би ли седнала да опишеш тук за нас, твоите ПОчитатели, като какво според теб е това „нещо хубаво“, а?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s