Ад под небето

Имаше такъв филм навремето, разказваше се за пожар в небостъргач…

Една приятелка сподели, че видяла да гори хълма до Царевец – гледка, която много би искала да забрави. Отишли в Търново да гледат светлинното шоу, но попаднали на други светлини, не толкова атрактивни. Все пак това, което ни сполетя тази година, се оказа невинно преживяване в сравнение с драмата, разиграваща се и в момента в съседна Гърция. От BgNews Room много пълно описват кошмара, на който са подложени комшиите ни. Наистина е ужасно.

На всичкото отгоре се говори, че този апокалипсис може да е в резултат на умишлен палеж. Хората там имали закон, според който на опожарена местност можело да се започне строителство… Дано оня огнен ад да не е човешко дело, просто би било твърде страшно да знаеш, че някой би могъл да стори нещо подобно.

Advertisements

2 thoughts on “Ад под небето

  1. Както и у нас , така и в Гърция има хора, които мислет само за пуешките си гуши. За тях понятия като утре, като бъдеще, като отговорност са плод на глупави брътвежи на някакви интелектуалци и комплексари с очила.
    Не се учудвам на нищо. Жалкое, но е факт – човешкото скудоумие край няма.

  2. Безперспетивното мислене е характерно в днешно време за някои хора. Законът на бумеранга няма да ги заобиколи, така че дано се осъзнаят по- скоро.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s