Слънцето напече, влечугите плъпнаха…

От блоговете разбрах, че протестния митинг в София вчера бил доста сносен. Добре, че имам интернет де. Щото такова животно като митинга, оказа се, немаше. По БНТ, мисля, го показаха съвсем за кратко, без да се разбере какви са тези митингуващи, аджеба, и за какво се борят. За няколко милиона човека в България, които не ползват интернет или ако ползват, не четат блогове и новинарски сайтове, митинг не е имало, оставката на Румен Петков не се е искала, бе изобщо… Спомням си как по времето на Виденов, през 1996-та, след една от не толкова честите тогава престрелки, когато загинаха трима полицаи, Севда Шишманова сгащи тогавашния министър на вътрешните работи, покойния вече Любомир Начев, да се кикоти порядъчно пийнал в русокоса манекенска компания. Ами… Махна го Виденов, не може да се отрече. Днес Румен Петков може да спи спокойно, щото дори и по лични съображения или по религиозни причини да реши да се изпикае посред бял ден до фонтана на Славейков (щото същият е затворен в момента отвсякъде, та няма да може вътре в него), никоя медия съвсем удобно няма да го забележи.

Ами… Като няма вестници и телевизии, блоговете ще я вършат информационната дейност, види се. Ето кадри от паранормалния митинг, медийно несъществувал митинг, който се проведе на 19 юли на пъпа на София, същият, който страда от екзистенциална неопределеност, просто щото много хора не можаха да научат за него. Наблюдател е предоставил този материал за свободно разпространение 🙂 Гледайте какви злобни, черни, родени на село, анонимни влечуги са налазили нажежените павета, не си е работа просто! 😉

7 коментара за “Слънцето напече, влечугите плъпнаха…

  1. Всъщност „Дневник“ остава единствената що-годе по-голяма медия, която отразява протестите, засега са пуснали това:

    http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=360866

    Разбира се, в това има пръст фактът, че Симион Патеев (известен повече като Наблюдател) работи за този вестник. Все пак, трябва да се отчете, че повечето вестници приключват редакционно броевете си за следващия ден около 19:00 на предишния, така че не е имало как да се отрази протеста. ВАЦ-овите вестници и „Стандарт“ са изключение (имат две издания, второто от което се приключва към 22:00), но те по принцип подминават протестите, поне по мои наблюдения. Сигурен съм че ще има материали в „Сега“ в събота и в „Дневник“ в понеделник.

  2. Pingback: !Bogomil - Блогът на Богомил “Бого” Шопов » Blog Archive » ОТлепихме се (изолирдум или изолирслов)

  3. Pingback: Pеалността е въпрос на гледна точка...

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s