„Честност и топлина“, 4790 епизод.

На „Дързост и красота“ отдавна съм му загубила спатиите, но въпреки всичко допускам, че с голяма точност мога да предположа какви драми и какви човешки трагедии се разиграват вътре. И последните, които не са се… онодили, с извинение, вече са го направили. Брук вероятно още въздиша по Ридж, но по пътя забърсва поредния профучаващ през сериала персонаж, плетейки интриги, с което съперничи на Стефани, която сплетничи по повод на Брук, докато Ерик попада в някаква каша, от която ще го измъкваме стотина серии по ред. Някои герои са умрели, или иначе казано са отишли да играят в друг сериал, но пък в друг сериал някакви хора са умрели и сега идват да поседят и в този, което отваря нови сюжетни линии… И т.н.

Нещо подобно става в момента и у нас. Бойко Борисов е десен неформален лидер на партията си, а формалният й лидер се ослушва за желанията на неформалния, за да ги преизпълни, което създава малко скечова и бутафорна обстановка около широко рекламирания всенароден любимец. Това как да е. „Булгартабак“ всички го мислехме, че е мъртъв (отишъл да играе в друг сериал), но поради многобройните зрителски писма се връща отново на екран в целия си бласък, забъркан, кой знае защо, с „Топлофикация“. Последната, която е лека дама, силно желае да има връзки с Румен, ама не оня Румен с фонтана, ами този Румен, дето напоследък му викат Овч. По следите на престъпниците тръгва Ангел, но внезапно се оказва, че този Румен е собственик на държавата и го рекетира. Шарланджиева плете някакви интриги, но подло в плановете й се намесва подмолната Корнелия, която всъщност какво прави там не е много ясно.

В това време „Топлофикация“ продължава да флиртува с де когото свари, а „Булгартабак“ плаче самотен, след като от ДПС заявяват, че не са имали, нямат, не ще имат и не желаят да имат нищо общо с него. Никога. Насред сериала се заформя и нова сюжетна линия – получават заплаха от Големия Европейски Брат™, който като нищо може да наложи някакви предпазни клаузи. В цялата история не е много ясно кой от слепите ще прогледне и къде е загубеният брат-близнак на главния герой, но затова пък не се знае и къде е самият главен герой Серьожа в цялата тая схема. Дали не е отишъл и той да играе в друг филм? Точно обаче на най-интересното прекъсват серията за реклами… Малко преди финалните надписи се разбира, че нито Ангел, нито Румен, нито някой друг засега възнамеряват да се оттеглят от сапунката и да отидат да играят в друг сериал, а на нас ни остава само да се заредим с нова доза пуканки, чакайки да разберем доня Калина какви ританки е купила на малкия Симеон Хасан.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s