С праздником!

Седми ноември е, както знаем, денят, в който по непотвърдени сведения на група хора, които са ловели риба на крайцера „Аврора“, внезапно и крайно черезвичайно им е свършила водката. Водка ВОСР. Наздоровя!В резултат е последвало събитието, останало в историята под кодовото име ВОСР (Великата Октомврийска Социалистическа Революция). Оттук могат да се извадят следните поуки:

 • Липсата на водка може да доведе до пагубни последици в един по-глобален мащаб
  а) никога не оставяйте руския человек без водка
 • Очевидно, поради грешка в изчисленията, вместо септември да стане на май, май октомври е станал ноември. Кофти, тогава в Русия е студено, много са се прецакали.

Като цяло, ВОСР е следствие на едно огромно стечение на злощастни обстоятелства. Както знаем от известни филмови извори, когато руснаците отидат на риболов и се запият, обикновено попадат във Финландия. Е може ли някой да ме осветли как точно са се сблъскали със Зимния дворец при така изложените факти?! Гледайте какво чудо е това Теорията на хаоса, обаче… Една тривиална липса на пиячка обръща света с хастара навън и впоследствие дори го отнасят хора, които нямат нищо, ама нищо общо. Представяте ли си средния монголец през 1924-та година?! Пасе си Юмябялсан стадото и се чуди кога ще стане време да остриже вълната, влиза в юртата да хвърли малко лой в огнището, че да се разгори хубаво, когато по пощенската овца достига вестта, че Монголия била станала народна република… Шок и ужас! Наследниците на гордия Чингиз трябва бързо да осмислят номадския си начин на живот и да прегърнат каузата на комунизма. Преди това трябва да им бъде обяснено, че водят именно номадски начин на живот, че още се намират във феодалния строй, да им се обясни що е туй феодализъм и строй, после да се изтъкнат и предимствата на новия строй – комунизма, и колко трябва да са щастливи, че прескачат локвата с гнилия капитализъм, която подло лежи на средата на безбрежната монголска степ… Що пощенски овце са трамбовали пътищата, за да пръскат поучителни позиви!

В България пък година по-рано си спретваме първото в света антифашистко въстание. Това, да призная, е огромен принос за развитието на човечеството, както и доказва тезата, че българите сме надарени от Бога с шесто чувство и обяснява що тука се въдят толкова много екстрасенси. Просто, както историята упорито твърди, през 1923 година фашизъм още не е имало… Ми да е имало, ние какво, ще го чакаме да го заима и едва тогава ли ще правим въстания?! Не, злото трябва да бъде трепано още в зародиш! Да не говорим, че септември все пак успява да стане май, нищо, че това става 21 години по-късно! Поредното доказателство за паранормалните способности на средния български септемвриец!

В наши дни годишнината от ВОСР се отбелязва общо-взето само в Русия, където се събират хора, по които има повече медали, отколкото дрехи. Те скандират хвалебствия в чест на Путин, на Сталин, на Ленин и на когото още им дойде на ума, след което отиват да ударят по една водка. Щяло да имало и парад днес, на Червения площад. Ми да се радват хората, какво! Ех, мисля си, че т. нар. Велики сили трябва да започнат една политика, която да стимулира вноса и производството на водка в Русия, щото пази Боже руската мечка пак да изтрезнее, аман ни е работата. Глобално погледнато. В България Седми ноември вече не се чества, а в нашата къща, по стародавна традиция, това е денят, в който слагаме киселото зеле. Много е полезно за оргазнизма салата от кисело зеле, наръсена със зехтин и червен пипер, ако към нея има и греяна ракия. Каквото щете ми говорете, ама навън като стане минус не знам колко, водката с киселите краставички просто не се класира до греяната ракия с киселото зеле!

С праздником!

Advertisements

5 thoughts on “С праздником!

 1. Ако щеш вярвай, но вчера старият ми каза същото — дойде ли ВОСР, тръгвали с дядо да купуват зеле 🙂

 2. Тъй-като всяко събитие е част от логическа верига събития, общата картина се губи ако не сме я проследили от начало.

  Да вземем за пример Римската държава, която в началото се е управлявала от Сенат, постепенно идват т.нар. триумвирати, докато накрая властта вземат еднолично императори, които спират да се съобразяват със Сената. Именно това поставя началото на края на Рим – циничността и самозабравянето на императорите.

  Запомнете го, защото това е в основата на всяка гибел. Или както е казал Христос: когато видите на свето място да стои мерзостта на запустението, краят е близо.
  Само че не е уточнил, че този край ще се повтаря много пъти – при много обществено-политически системи, държави, империи, отделни личности..

  Стотици години са нужни докато Рим официално престане да съществува. На негово място в Европа постепенно се появява нов строй – феодализма, и после аристократизма.
  Принципа се повтаря – и тази система се изражда в цинизъм и самозабрава.

  Отново стотици години са нужни докато официално кралствата бъдат погребани. Идва новият строй на буржоазията, тази буржоазия провежда следните генерални битки срещу аристократизма:
  – 1577 г. революция в Нидерландия, начело с Вилхелм Орански
  – 1649 г. Англия, начело с Оливър Кромуел
  – 1789 г. Франция, начело с Максимилиан Робеспиер
  – 1848 г. Германските държави, Австрия, Италия, отново Франция
  – 1917 г. Русия, февруарска революция начело с масонът Александър Керенски

  И така ние все още живеем в свят доминиран от тази Буржоазна система, която прерастна в т.нар. капитализъм, сега иска да наложи глобализъм и т.н.

  Но трудното за нас да видим от птичи поглед ситуацията е това, че ние в момента живеем в това време. Когато буржоазията е навлязла в залеза си. Мерзостта на запустението им е това което налагат на хората с бяс – консуматорство, цинизъм, егоизъм…

  Тук следва логичният въпрос – какво ще замени тази загниваща буржоазия.
  Спомнете си какво се случва няколко месеца след поредната буржуазна революция – след онзи февруари 1917 г. в Русия.
  Изведнъж, неочаквано успява една нова революция, една нова система – социализма.
  Затова един наш държавник бе казал че този наш най-нов строй бе роден неочаквано, бе недоносче. Защото за такива сериозни процеси е нужно много време докато наберат скорост.
  А социализма бе едва в „младежка“ възраст, когато неочаквано за всички успя в една революция, в една държава.

  Сега докато тази нова система успее ще минат стотици години. Тя тепърва трябва да се развива и да подготвя държавите за идването си. Затова руснаците сами измислиха тази т.нар. „Перестройка“, за да могат да скрият, замаскират действията си. Защото буржоазният хищник, вълк не иска да вижда пред себе си врага. Той трябва да бъде постепенно приспиван, успокояван. Нека сам блудства в бърлогата си, нека се изражда в цинизъм и самозабрава. Ще дойде и гибелта.
  Рано или късно. След сто, двеста или колкото е нужно години.

  =====================================================================================
  Единствен у нас Григор Лилов достигна до някои истини, но общата картина му се губи, липсват важни изводи. Сегашното време изисква от нас да се преструваме умело на бизнесмени, масони, буржоазни типове, мафиоти, мутри … и каквото и колкото е нужно за да се вклиним плътно в този стар строй и да го унищожим тихо и неусетно. А беднотията поддържа бистър и бърз ума, задоволеността и консуматорщината извращават в педерастия и овчемислие.

  Който сам не e достигнал до този извод се използва друг важен принцип: накарай човека да направи това което искаш, без той да се досети че ти го искаш.
  Това изисква Природния закон на внимателното общуване между расите/нациите/хората, за отстояването на принципи чрез хитра актьорска игра. Тези които им позволиха да си напишат биографиите , но се самозабравиха – бяха убити и ще има още много убийства и още много книги на Григо Лилов за тайните на големите и малките играчи.

  Защото има един негласен Център за планиране и контрол, няколко хиляди километра по-насевероизток оттук. И когато някой се самозабрави, не иска да се съобразява – пълнят се смъртните хроники. При нас е добре заложен този характер – на „самостоятелност“ и единачество, неекипност, „щото аз съм най, а другите майната им“; мислим днес да откраднем, да излъжем, а за утре – майната му. И като прибавим злобата и завистта..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s