Пилешка супа

Продукти:

  • половин пиле
  • 200 гр. пилешки дреболии
  • черен пипер
  • сол
  • два жълтъка
  • сокът на половин лимон
  • 2 с.л. кисело мляко
  • фиде
  • ситно нарязан магданоз

Приготовление:

Пилето и дреболийките се сваряват в подсолена вода и се накъсват на ситно. Добавя се черен пипер, фиде, което след като се свари, супата се застройва с разбитите много добре с лимоновия сок и киселото мляко жълтъци.

Супата се сервира топла, като в чинията се наръсва с пресен, ситно нарязан магданоз.

Идея нямам откъде произтича идеята за лечебните свойства на пилешката супа, но ако не друго, поне е вкусна!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s